Δήλωση Συμμετοχής

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
Τα στοιχεία που συνοδεύονται από αστερίσκο (*) πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά

* Υποχρεωτικό πεδίο
Εφ’ όσον πρόκειται περί της συμμετοχής ομάδας καλλιτεχνών (μουσικής, θεάτρου κ.λπ), παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω πεδίο:

1. Ο Δήμος Ηρακλείου αναλαμβάνει τις δαπάνες προώθησης και τεχνικής υποστήριξης (ήχου και φωτός) του Φεστιβάλ.
2. Δεν απαιτείται κανένα ποσόν για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ. Οι καλλιτέχνες θα μπορούν, εφ’ όσον το επιθυμούν, να πωλούν κατά τη διάρκειά του τα έργα τους, εκδίδοντας τα νόμιμα παραστατικά.
3. Οι καλλιτέχνες θα εργάζονται στον προσυμφωνημένο μεταξύ αυτών και των οργανωτών τόπο και χρόνο, με δικά τους υλικά. Εξαίρεση αποτελεί η επιτοίχια ζωγραφική για την οποία ο Δήμος θα προσφέρει τα απαιτούμενα υλικά.
4. Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να αναλάβουν επιτοίχια ζωγραφική ή γλυπτική θα πρέπει να υποβάλουν προσχέδιο του έργου για την επιφάνεια στην οποία θα εργαστούν.
5. Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να αποστείλουν δείγμα της δουλειάς ή της δράσης τους σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμούν (φωτογραφίες, cd, ιστοσελίδα κ.λπ). Μπορούν επίσης να αποστείλουν φωτογραφικό υλικό που θα ήθελαν να εμφανισθεί στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κα. Ιωάννα Γιάνναρη τηλ. 6937574944Αποδεκτοί Τύποι Αρχείων doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png,zip
Μέγιστο Μέγεθος Αρχείου 10mb